Brabantia kiest voor Van den Dungen

foto Robert Janzen

De handtekeningen moeten nog gezet worden, maar Chris van den Dungen staat volgend seizoen als trainer van Brabantia voor de groep. “Ontkennen heeft geen zin. Ik heb inmiddels twee gesprekken gehad en dinsdagavond volgt normaal gesproken de afronding met het bestuur.” Bij de eersteklasser uit Eindhoven wordt Van den Dungen de opvolger van Frank Weijers.

Met Weijers sprak Van den Dungen uitvoerig over het reilen en zeilen bij Brabantia. “Ik ken Frank goed, we hebben vroeger samen gevoetbald. Brabantia wil dezelfde koers varen als UDI’19, mijn huidige club. Dat wil zeggen met zoveel mogelijk eigen jongens zo hoog mogelijk proberen te spelen. Dat is trouwens een tendens die zich over de gehele lijn doorzet. Een goeie zaak. Inderdaad, zoals vroeger gebruikelijk was. Heeft absoluut zijn charmes.”

De Bosschenaar sprak ook met Best Vooruit. “Die club sprak me ook aan, maar koos voor een ander. Geen probleem, ik ben heel tevreden met Brabantia. Volgens mij beschikt de club over het mooiste sportpark van Zuid-Nederland. Het is sowieso al een pluspunt dat op kunstgras getraind kan worden. Op de meeste natuurvelden is het in deze periode toch vaak behelpen in de blubber.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: