Consul zuinig op ‘zijn’ veld

Een afgelasting in het eerste weekend van september. Da’s opmerkelijk. Zondagmorgen om 11.30 uur besloot de consul om een streep te zetten door het duel in de eerste klasse C tussen Nemelaer en Geldrop. “Er is afgelopen nacht veel regen gevallen, maar het veld lag er fantastisch bij. De consul had op buienradar echter geconstateerd dat rond half twee veel regen zou vallen. Op basis daarvan nam hij de beslissing”, baalde Piet Drijvers.

De coach van Nemelaer had maar wat graag gevoetbald. “We hadden een prima voorbereiding en iedereen was fit. Ik weet zeker dat de spelers zwaar over de zeik zijn.” Jan van de Anker maakt bij Nemelaer deel uit van de maaiploeg. Daarnaast is hij door de gemeente Haaren aangesteld als consul. Die dubbelfunctie bracht de beste man zondagmorgen in een lastig parket. De vrees dat ‘zijn veld’ al op de eerste de beste speeldag zou worden omgeploegd, gaf de doorslag. “Ik hoop dat er ongelooflijk veel regen gaat vallen. Want dan heeft hij de juiste beslissing genomen”, zei Drijvers een tikkeltje cynisch en in de verwachting dat het met die hoeveelheid nattigheid heel erg gaat meevallen.


One response to “Consul zuinig op ‘zijn’ veld

  • Frans B

    Het is altijd wel iets! Als het had geregent dan krijgt de consult zijn gelijk, en nu het droog is; gaat de hoofdtrainer er om zeuren.

    Het kan toch nooit voor iedereen goed zijn, en zo zal het ook altijd blijven! Dit geldt voor alle clubs, wat je ook beslist! Ondankbare baan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: