Hopen op ijspret

Eerst het bekerduel met Unitas Gorinchem nog overleven en vanaf dan mag van Kees van Loon Koning Winter binnenvallen. Een uitgestelde herstart van de competitie zou de coach van Longa als zeer welkom ervaren in verband met de blessures van de aanvallers Jelle Hakkert en Bram Somers. “Met hen erbij hadden we nu minimaal drie punten meer kunnen hebben.”

Als aanspeelpunten in en rondom de zestien van de tegenstander zijn Hakkert en Somers belangrijke pionnen in de speelwijze van Longa. “Maar Hakkert heeft een knieband afgescheurd en verwacht ik pas rond Carnaval terug. Somers heeft een scheur in een knieband, zijn herstel duurt waarschijnlijk wat minder lang. Tot die tijd moeten we het anders invullen. Zondag maakte Giovanni Andjole er twee en dat was lekker. Al moet ik zeggen dat de weerstand van Rood Wit V. pover was. Met alleen maar wachten op een fout van de tegenstander, ga je het op termijn niet redden. Ik ben trouwens sowieso niet onder de indruk van deze  afdeling in voetbaltechnisch opzicht.”

Hakkert

In het spierballengevecht acht Longa zich met twee punten achterstand op nummer twee Vlissingen en vijf op koploper EFC nog niet uitgeschakeld voor de prijzen in de eerste klasse C. “Ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat EFC zich zo lang bovenaan zou handhaven. Met veel arbeid en teamdiscipline kun je ver komen in deze klasse, blijkt. Onze insteek vooraf was een plaats bij de eerste vijf. We liggen wat dat betreft aardig op koers. Ook inzake de verandering in speelstijl die we hebben doorgevoerd. Niets ten nadele van de anderen, maar de aanwezigheid van Hakkert is daarin heel bepalend. Daarom begrijp je dat ik hoop dat de schaatsen vanaf januari uit het vet kunnen. Leve de ijspret.”


2 responses to “Hopen op ijspret

  • Jan Huijsmans

    Ja, als je,je speelstijl ophangt aan één speler en je hebt geen adequate fullbackscenario’s dan gaat je dat punten kosten. Bovendien de LONGA-tribune mort ook al. Bij een doelsaldo van 15-14 uit 13, gaan de handen ook niet voor op elkaar. Trouwens het hele artikel straalt de nodige teleurstelling uit.

  • Wie is de werkelijke charlatan Van Loon

    Ach wat kun je van Kees van Loon zeggen…heeft een joint venture met Jelle Hakkert (bijna 40) en is daarbij ook een onbetrouwbaar en zichzelf verheerlijkend personage… Wie gelooft er nog in Van Loon…! Weer zo’n type dat de omgeving de schuld geeft i.p.v. zichzelf… Laten we vooropstellen dat je als vorstelijk beloond trainer allereerst en vooral NIET moet gaan klagen. Trainers zijn en blijven passanten die alleen op de euries uit zijn ondanks alle mooie beloftes en de positieve lijntjes binnen de regionale pers. Integriteit en prestaties, daar gaat het om!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: