‘Blij? Ja en nee’

foto Jeffrey Oomens

Door zijn treffer in de slotfase pakte DESK bij Deurne (1-1) het eerste competitiepunt. Toch heersten gemengde gevoelens in het Kaatsheuvelse kamp. “Aan de ene kant ben je blij dat die vervelende nul weg is, maar voor mijn gevoel was er in deze wedstrijd meer te halen”, vindt Jaouad Chraou na zijn tweede doelpunt op rij.

De van Dongen overgekomen aanvaller had zich ingesteld op een zwaar duel. “Zij wonnen vorige week met 6-0, dat is heftig. Maar als ik Deurne vergelijk met Dongen, zit daar toch wel verschil tussen, hoor.” Nee, ondanks de overdonderende openingsfase met een goal van Jan Kuipers kwalificeerde Chraou Deurne per saldo als ‘niet bijzonder’.

Boost

Precies zoals de concurrentie DESK tot dusver vermoedelijk eveneens inschaalt. “Toch zit er een stijgende lijn in bij ons. Dit resultaat is daar een bewijs van. De trainer hamert op de bepaalde patronen en vastigheden. Op basiszaken zoals de bal vasthouden, kaatsen en open draaien. Persoonlijk merk ik dat ik op dat gebied sterker wordt.” Toch maar koesteren dat punt? ”Al bij al misschien wel. We hadden een resultaat nodig, dat sowieso. Het vertrouwen heeft een boost gekregen.” Zondag tegen Blauw Geel zal blijken in welke mate. Het beginnetje is in ieder geval daar.


One response to “‘Blij? Ja en nee’

  • desser1

    Jouad vind ik echt een goede speler, hij is ook echt een
    Versterking voor desk. We zijn blij dat wij hem erbij hebben.

    Succes jouad !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: