De Bont ziet af van Baronie

Sander de Bont heeft na overleg met technisch manager Frank Brugel besloten af te zien van een overgang naar Baronie. De spits, die momenteel met het Belgische Wuustwezel (Vierde Nationale) kansrijk is in de derde periode, voert persoonlijke redenen als motivatie op. “Baronie had me aan mijn contract kunnen houden en dan had ik dat ook gerespecteerd. Daarom ben ik blij met hun medewerking”, aldus De Bont.

Door zijn verleden bij Defensie worstelt De Bont met bepaalde levensvraagstukken. Zonder verder in detail te treden komt het erop neer dat De Bont het advies kreeg dingen te doen, waar hij volledig achter staat en zich goed bij voelt. “Ik heb geen zin om voor Baronie te voetballen. En daar bedoel ik de echte gretigheid mee die nodig is om mijn verblijf daar tot een succes te maken. Als ik dat gevoel heb, kan ik het die mensen beter nu al mededelen, vind ik. De lol in het leven wil ik weer terug zien te krijgen. Terug naar Dongen? Dat zou kunnen. Daar zitten mijn vrienden, ook die van Dongen 6.  Ik mis bijvoorbeeld die donderdagavonden. Na de training gezellig samen een biertje drinken. In België had ik kunnen blijven, maar daar had ik ook geen trek in. Nogmaals, en dat geldt ook voor Baronie, het heeft niets met die clubs te maken en alles met mij.”


One response to “De Bont ziet af van Baronie

  • Familie Kalkhoven

    Bontje, gewoon lekker in Dongen ballen en dat biertje op donderdag pakken. 24 uur/ dag met voetballen bezig zijn, is niets voor jou !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: