Excuses ontoereikend

Eenmaal binnen de muren van de kleedkamer besefte Sander de Bont dat zijn reactie niet okay was. Dus trok de spits van Dongen een droog shirt aan en beende richting dug-out. Daar waar hij na zijn vervanging direct had moeten plaatsnemen. “Ik was en ben het niet eens met de wissel”, reageert De Bont, die zondag voor straf met Dongen 2 op pad moet.

Dinsdagavond sprak De Bont met coach Arie van der Zouwen over het voorval. “Hij vond mijn gedrag niet acceptabel. Ik heb mijn excuses aangeboden, maar daarmee was de kous niet af voor de trainer. Eénmalig ben ik daarom teruggezet naar het tweede. Het zij zo. Nu ga ik zondag maar kijken bij DESK-Dongen.” Hij zal dat duel overigens niet volledig kunnen aanschouwen, want Dongen 2 trapt bij Sarto pas af om half een.

Schone lei

Hoe dan ook blijft De Bont achter zijn mening staan. “Misschien lullig om te zeggen en niets ten nadele van invaller Jeroen Nagel, maar tot mijn wissel voetbalde Dongen over de grond en dat ging heel behoorlijk. Daarna ebde het combinatiespel weg en hanteerden we de lange bal. En dat is niet ons ding. Maar okay, we moeten verder. Wat mij betreft sluit ik volgende week weer aan met een schone lei.”


7 responses to “Excuses ontoereikend

 • Kenner

  Ik snap niet dat deze jongen zo uitgelicht word op jullie site. Deze jonge overschat zichzelf enorm, en denkt daarnaast dat hij de grote meneer is van vv dongen die die dienst weleens uit maakt. Zondag mag hij op zn eigen niveau acteren. Arie van der Zouwen doet er goed aan deze jongen voorgoed uit z’n selectie te verbannen. Tot nu toe alleen een lastpost gebleken voegt niets toe in tactisch, technisch en voetballend opzicht. Daarnaast absoluut als persoon geen persoonlijkheid. Z’n vorig artikeltje spiegeltje spiegeltje heeft hij zeer zeker niet op zich zelf toegepast want dan is enkel schaamte op z’n plaats. Spelers maken trouwens ook steeds in grotere getalen kenbaar zich enorm te storen aan het haantjesgedrag van Sander de Bont. Maar hier wordt hij regelmatig omhoog geschreven is dat een vriendendienst? Hoop dat deze reactie een plaatsje krijg op deze site, al heb ik daar mijn twijfels bij. Heb het idee John is pro de Bont.

 • deli_coban

  Idd kenner ben het met je eens,die gast denkt echt dat ie goed is.Enige wat ie kan is mensen omver lopen en dan krijgt ie kansen mist ie ze.Met een speler als kamaci die achter je speelt kan me oma ze ook wel maken,en dan schrijven ze op de dongen site de beste spits die we hebben dat zegt genoeg over vv dongen haha laat me niet lachen zeg.Die jongen praat een beetje te veel en kan idd beter naar zn eigen niveau gaan het 2de van dongen.Tecnisch,tactisch voetballend gewoon 0,0,haha.En dan gaan jullie hem omhoog prijzen hier,zegt ook genoeg over jullie voetbalkennis denk ik!!!!!!!!!!!!Kijk naar die buik van die man joh…..

 • bredanaar

  Sander is voor iedere amateurclub een goede spits. Laten we heel dit gedoe niet groter maken dan het is. Laat vv Dongen zijn interne sores vwb speelwijze, opstelling e.d. zelf oplossen en hopen voor de mensen in Dongen dat zij snel hun vorm weer kunnen pakken. Al die opmerkingen via dit soort sites geeft het voetbal alleen maar negativiteit. Kijk hoe vv Baronie vorig seizoen is besmeurd met allerlei vuiligheid door enkele gefrusteerde mensen. Mensen uit Dongen,het komt allemaal wel weer goed.

 • Een echte VV Dongen fan

  Wel heel erg duidelijk dat hier geen Dongen supporters aan het woord zijn, Sander is op en top Dongen en het was zeker niet slim om zo te reageren na afloop van de wedstrijd maar dat komt door zijn enorme betrokkenheid. Dat de spelers zich aan hem storen is compleet uit de lucht gegrepen, iemand probeert nu op een hele laffe manier onrust te stoken en dat is niet fair, als je dan toch zo’n grote vent bent Kenner dan zeg je het hem recht in zijn gezicht en niet via een reactie formulier. VV Dongen is zeker niet geholpen met allerlei negatieve dingen te roepen, laten wij a.s. zondag weer als 1 man achter ons 1ste staan.

 • Spitsert

  Is de bont die dikke daarboven?
  Naar zijn uitspraken gekeken speelt hij voor zichzelf en niet voor de club.

 • ervaringsdeskundige

  Heren critici.

  Iedere op niveau voetballende verdediger weet dat een spits niet voetballend perfect hoeft te zijn om als verdediger een lastige middag te hebben.

  Jullie hebben waarschijnlijk nooit tegen Sander gespeelt maar ik kan je garanderen, dan heb je als verdediger een rotdag!

  Ieder zijn kwaliteiten, de gescoorde doelpunten tellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: