Schrier eerste vertrekker

“Ik wil best geloven dat ze de laatste week hun best hebben gedaan om gaten te dichten. Maar dat neemt niet weg dat ik de handelswijze van Baronie onfatsoenlijk vindt aangaande het tijdstip, zo kort voor de overschrijvingstermijn. Je maakt mij niet wijs dat ze niet eerder hadden kunnen reageren. Mijn keus was snel gemaakt. Ik heb iedereen een hand gegeven en het boek Baronie dicht gedaan”, stelt Sjoerd Schrier in reactie op de ‘last minute-reductiezaak’.

De verdediger zegt dat het hem niet eens zozeer om het geld te doen is. “Ik heb het twee jaar prima naar mijn zin gehad bij Baronie. En ik ben ook prima gewaardeerd, als je begrijpt wat ik bedoel. In februari ben ik niettemin akkoord gegaan met een flink verlaagde aanbieding. Ik had begrip voor de nieuwe situatie die was ontstaan. Van topamateurs waren we namelijk aan het afzakken naar hoofdklassenniveau. Als ik echt voor het geld was gegaan, had ik begin dit jaar voor een andere club gekozen. Ik had aanbiedingen waaraan Baronie in de verste verte niet kon tippen. Maar in combinatie met mijn baan en het gevoel dat ik had bij de club, besloot ik te blijven.”

Ook de mededeling die Schrier zondag te horen kreeg dat Baronie eigenlijk alleen verder wilde met jongens die echt voor de club wilden gaan, viel verkeerd bij hem. “Ze bedoelden dat waarschijnlijk niet persoonlijk, maar toch. Alsof ik niet echt mijn ziel en zaligheid voor deze club heb gegeven en zou willen blijven geven. Je kunt er lang en breed over soebatten, maar er was slechts één echte optie in deze. Had eerder aan de bel getrokken en was het gesprek met ons aangegaan. Dan hadden we met de spelersraad kunnen meedenken en wie weet wat er dan nog was uitgerold. Als in het gesprek wordt aangegeven dat Baronie al jarenlang kampt met geldproblemen rond deze tijd, waarom zou dat nu dan anders zijn? Ik vind het niet kunnen om spelers zo voor het blok te zetten. Punt.” Volgende week gaat Schrier met vakantie. “De tijd om nog iets te vinden is dus kort. Maar ik heb er vertrouwen in dat dit goed gaat komen. En bovendien, overschrijven kan altijd wel.”


3 responses to “Schrier eerste vertrekker

  • @henry

    Hoe zit het nu met de trainer henry ik heb gehoord dat heel de selectie stuk zit. Schrier is de eerste dominosteen. Baronie overschat zichzelf. Stel je voor dat het de trainer is trouwens… Hij komt wel op voor zijn spelers. HIER IS MEER AAN DE HAND

  • Bas Elissen

    Heel de selectie stuk??? die gasten hebben dit seizoen alles verloren, en de manier waarop!!!! gaat psychologisch werken. Maar laat duidelijk zijn bij baronie zijn de centjes op maar de manier van handelen naar de spelers is schandalig…. gasten die heel het jaar alles hebben gegeven! gegroet DE ENIGE SUPPORTER!

  • Bas Elissen

    ps sjoerd heeft gelijk en ik bedoelde met d manier waarop ze verliezen, dat ze heel het seizoen (behalve lienden uit en afc thuis) zwaar topklasse waardig zijn………die gasten wouden gewoon waardering

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: