Twijfels, hevige twijfels

Vincent Vervoort zegt zich in een fase te bevinden waarin hij gevoel en verstand bij elkaar moet zien te brengen. De voetballer van Baronie is het volmondig eens met de uitleg die Sjoerd Schrier gaf in reactie op zijn vertrek bij de Bredase hoofdklasser. “En met mij nog een hoop andere spelers. De handelswijze van de leiding is in alle gevallen niet goed te praten, maar ik geef eerlijk toe dat ik het geld nodig heb als student.”

Het spookt deze dagen in zijn hoofd en niet te zuinig. “Ik weet dat er bij Baronie mensen zijn waaraan ik dank verschuldigd ben. Dat vergeet ik echt niet. Maar ik zit niet te wachten op verwijten of op pogingen om op mijn gevoel in te spelen. Baronie moet het boetekleed aantrekken”, vindt de sterkhouder van het team, dat volgens hem langzaam aan zijn team ook niet meer is. “Ik vind het nog steeds ongelofelijk dat Revy Rosalia en Mathijs Hage weg moesten. Eerder vertrokken ook al jongens als Frijters, Van Dijk en Veuger. En nu dus alvast Schrier en ik ben bang dat er meer volgen. Zo blijven er steeds minder mensen over bij Baronie waarvoor ik het doe.”

Met zijn eveneens studerende vriendin zit Vervoort uit praktische overwegingen goed in relatie tot zijn dagelijkse beslommeringen. “School en voetbal bevinden zich op fietsafstand. Over een jaar ben ik klaar en verwacht dan een baan te vinden. Dan kunnen we eindelijk naar een fatsoenlijke woonruimte uitkijken. We wonen nu al vijf jaar op een kamer van twaalf vierkante meter. Een auto heb ik niet. Man, ik weet echt niet wat ik moet doen. Unitas? Dat zou een optie kunnen zijn. Ik kan dan in ieder geval meerijden”, zegt Vervoort met een verwijzing naar de Bredase connecties bij de Gorinchemse zondagtweedeklasser. “Maar concreet heeft zich nog geen club gemeld. Vrijdag moet ik mijn beslissing kenbaar gemaakt hebben. Inderdaad een duivels dilemma. Jack Sweres lijkt me een prima trainer om mee samen te werken, maar …..”


3 responses to “Twijfels, hevige twijfels

 • supporter baronie

  Leve de speler die geen blad voor de mond neemt. Bestuurders moeten niet allemaal denken dat ze heilig zijn. wegwezen met de grijze muis. Baronie moet veranderen en SNEL

 • Joop P.

  Club gaat kapot zo…

 • Ginnekenees

  Het is toch van de gekke dat het bestuur niet eerder nieuwe sponsors heeft binnen kunnen halen en de huidige hebben getoetst of deze zouden blijven.
  En nu de spelersgroep voor het blok zetten is gewoon laag!
  Hulde aan Vincent dat hij het op deze manier verwoord, uit het hart!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: