Mamaar kiest voor DESK

foto Jeffrey Oomens

“Ik zal Dongen nooit vergeten, heb er heel mooie momenten meegemaakt. Maar mijn gevoel zegt dat het nu tijd is voor iets anders”, reageert Mounir Mamaar op zijn aanstaande vertrek naar DESK. “Sportief misschien een stap terug, maar dat is relatief. Bij DESK krijg ik het volledige vertrouwen van de trainer. En een rol die me aanspreekt.”

Een jaar geleden zat Mamaar ook met Ad van Seeters om tafel, maar koos de aanvaller uiteindelijk toch voor een verlenging bij die andere geelblauwen. “Van Seeters is gecharmeerd van mij als voetballer. Het is de bedoeling dat ik met de balvaste spits Arie Eikelenboom een koppeltje ga vormen. Daarnaast ben ik eventueel ook inzetbaar op beide vleugels. Weet je, ik ben 23 en wil spelen. Met Dongen begon ik ook in de eerste klasse en daar zijn mooie dingen uit voortgekomen, nietwaar?”

Kink

Aanvankelijk genoot Mamaar dit seizoen het vertrouwen van Arie van der Zouwen en stond vrijwel altijd in de basis. Meer dan onder de vorige coach Clemens Bastiaansen. Na Gemert kwam er een kink in de kabel. “Ik vroeg toen om een wissel, omdat ik last had van mijn knie. Dat bleek later mee te vallen, maar vanaf dat moment kwam ik er naast te staan. Zonder opgaaf van reden. Ik wil niemand iets verwijten bij Dongen, maar aan de andere kant hebben die laatste weken inderdaad wel meegespeeld in mijn beslissing. ‘Hé overloper’, zeiden sommigen toen bekend werd dat ik voor de rivaal had gekozen. Met een knipoog, hoor. De mooie herinneringen zullen voor altijd bij me blijven en een aantal mensen zal ik echt missen, maar na drie jaar is de tijd voor nieuwe impulsen aangebroken.”


2 responses to “Mamaar kiest voor DESK

  • vvdongen

    Eikelenboom,laat me niet lachen joh!Van seeters weet het wel te vertellen aan die jongen,laten we het maar niet over hem hebben.Maar veel succes jongen,ik geef je groot gelijk na 3 jaar tijd voor iets nieuws!

  • Marcel Amkreutz

    Mounir we zullen je missen, bedankt voor de mooie momenten waar we van hebben genoten in de drie jaar dat je bij vv Dongen hebt gespeeld.
    Het ga je goed en ik wens jou veel succes in de voetbal jaren die nog komen. Hopelijk zien wij je nog eens bij vv Dongen.

    Artien en Marcel Amkreutz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: